Energie besparen? Kies voor zonnepanelen!

Direct vrijblijvend aanvragen

Woningen voorzien van zonnepanelen

Verdien je gemiddeld per jaar met zonnepanelen

Gemiddelde terugverdientijd van jouw investering in zonnepanelen

installatie zonnepanelen in Burgum

Kosten besparen op je energierekening? Met onze hoogwaardige zonnepanelen van uitstekende kwaliteit kun je gemiddeld zo'n €820,00 per jaar aan energiekosten besparen. Inmiddels hebben we al ruim 600+ daken van zonnepanelen voorzien. Van offerte tot plaatsing en uiteraard het aansluiten van zonnepanelen ben je bij ons aan het juiste adres.


Het installeren van zonnepanelen is specialistisch werk. Veilig en verantwoord te werk gaan vinden wij erg belangrijk. Daarom zijn al onze installateurs / medewerkers volledig gecertificeerd (VCA, NEN3140 etc.) en volgen wij regelmatig nieuwe cursussen. Op gebied van elektra werken wij enkel met erkende elektriciens voor onze installatiewerkzaamheden in jouw woning.

incl. aansluiten meterkast

betrouwbaar en veilig

wij regelen alles van A tot Z

De communicatie was  altijd snel en duidelijk en de plaatsing zeer professioneel.

F. Drost
Supergoed advies over zonnepanelen ontvangen. Net als service en vakkundige montage, top! Eigenaar neemt alle tijd voor je en  weet waarover hij praat. Aanrader!
R. de Jong

Vriendelijk en behulpzaam. Leveren netjes werk. Zeker een aanrader

S. van der Graaff

Profiteer van de voordelen van Van der Veen ZON

Bij Van der Veen ZON ben je ervan verzekerd dat de complete installatie volledig voor je wordt geregeld en verzorgd. Onze belofte is dat we jou zoveel mogelijk ontzorgen rondom verduurzaming

We bepalen met de allerbeste software de optimale ligging en oriëntatie voor jouw zonnepanelen. Zo kunnen we zoveel mogelijk opbrengst uit elk paneel halen. Je krijgt bovendien verschillende keuzes in zonnepanelen en omvormers om zo tot een installatie te komen die past bij jouw woonwensen en budget. 

Al onze monteurs zijn in het bezit van de juiste certificering zodat je zeker weet dat de installatie goed en veilig gebeurt. Bovendien maken we uitsluitend gebruik van kwalitatief materiaal om een lange levensduur en veiligheid te garanderen. 

Bij de installatie van zonnepanelen is het aansluiten in de meterkast inbegrepen. Je hebt dus geen andere partijen nodig. Bovendien werken we de bekabeling zo netjes mogelijk weg op het dak, de zolder en meterkast.

Direct aanvragen


van  der veen zon eigenaar

Sinds 1 januari 2023 zijn zonnepanelen, alle benodigde apparatuur (zoals kabels en de omvormer) en de installatie vrijgesteld van BTW. T/m 31 december 2022 moest deze BTW na afrekening teruggevraagd worden van de belastingdienst. Dat hoeft nu niet meer!

De offerte/rekening die je nu vanaf nu van ons krijgt, bevat vanaf nu dus de netto kosten van je zonnepanelen. Wel zo overzichtelijk!

friesland zonnepanelen kopen

5 jaar ervaring -  600+ installaties

We zijn nog maar een jonge speler op de markt, maar dat beperkt ons niet! Onze uitstekende kwaliteit, betrouwbare werkwijze, complete service en goede referenties hebben er voor gezorgd dat wij in deze 5 jaar meer dan 600 daken in Leeuwarden, Friesland en daarbuiten van zonnepanelen hebben mogen voorzien.

Voordelen van zonnepanelen op een rij:

Schaf nu zonnepanelen aan en profiteer van:


  • Voordelige, BTW vrije levering van panelen, accessoires en installatie
  • Beter energielabel voor je woning en dus een hogere woningwaarde.
  • Minder CO2-uitstoot voor een beter milieu.
  • Lagere energierekening. Stroom uit zonlicht kost je na aanschaf helemaal niets!
  • Geen last van stijgende energieprijzen, je wekt zelf je stroom op.
  • Lange levensduur van de zonnepanelen van circa 25 jaar met weinig tot geen onderhoud.
  • Duurzaamheidslening (met extra lage rente) of financieringsadvies mogelijk.
  • Financieel voordeel met de salderingsregeling waarbij je ongebruikte elektriciteit verkoopt aan de energieleverancier.

Vragen over zonnepanelen?

Vragen over hoe lang je panelen meegaan, wat ze opleveren, wat een omvormer doet of andere vragen? Je mag ze altijd aan ons stellen! Maar we hebben de meestgestelde vragen alvast voor je beantwoord in onze kennisbank!

Besparen op de hoge energierekening?

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Ja, ik wil besparen op mijn hoge energierekening


Zonnepanelen geplaatst in Leeuwarden

Wat gebeurt er na je aanvraag?

Na je aanvraag nemen we binnen enkele werkdagen contact met je op. We bespreken dan jouw wensen en kijken naar de mogelijkheden van het dak en de ligging van het pand. Dit kan met onze speciale moderne software en door gebruik van luchtkaarten zelfs helemaal digitaal.

Heb je liever dat wel op locatie bij je langskomen? Ook dat is geen enkel probleem. We plannen samen een afspraak om alle details door te nemen en de uiteindelijke besparing nauwkeurig te berekenen. Zo weet je exact wat het gaat kosten én opleveren natuurlijk!

Professionele medewerkers, nette afwerking binnenshuis, duidelijke toelichting op verrichtte werkzaamheden.

S.J Pietersma - Drachten

Nauwkeurig, op tijd en erg tevreden.

J. Hiemstra- Heerenveen

Fijne ervaring met Van der Veen Zon! Goede service en er werd netjes gewerkt, dit geldt zowel voor de electra als de plaatsing van panelen.

W. Hartlief