Energie besparen? Kies voor zonnepanelen!

Zonnepanelen kopen bij van der Veen ZON Leeuwarden

Direct vrijblijvend aanvragen

600+

Woningen voorzien van zonnepanelen

€ 820,-

Verdien je gemiddeld per jaar met zonnepanelen

5 jaar

Gemiddelde terugverdientijd van jouw investering in zonnepanelen

installatie zonnepanelen in Burgum

Bespaar met duurzame energie

Kosten besparen op je energierekening? Met onze hoogwaardige zonnepanelen van uitstekende kwaliteit kun je gemiddeld zo'n €820,00 per jaar aan energiekosten besparen. Inmiddels hebben we al ruim 600+ daken van zonnepanelen voorzien. Van offerte tot plaatsing en uiteraard het aansluiten van zonnepanelen ben je bij ons aan het juiste adres.

Van der Veen ZON regelt de complete installatie van je zonnepanelen door ervaren en gecertificeerde monteurs. Zo kan je er gerust van zijn dat je installatie goed gelegd en veilig is.

van der Veen ZON is een graag geziene installatiepartner van diverse gerenommeerde bedrijven. Als voorbeeld o.a. Essent en Energie Wonen. Bij ons ben je dus verzekerd van kwaliteit en een betrouwbare installatie.

Installatie in 1 werkdag

incl. aansluiten meterkast

Eigen monteurs

betrouwbaar en veilig

1 aanspreekpunt

wij regelen alles van A tot Z

Andere tevreden klanten over ons:

De communicatie was  altijd snel en duidelijk en de plaatsing zeer professioneel.

F. Drost
Supergoed advies over zonnepanelen ontvangen. Net als service en vakkundige montage, top! Eigenaar neemt alle tijd voor je en  weet waarover hij praat. Aanrader!
R. de Jong

Vriendelijk en behulpzaam. Leveren netjes werk. Zeker een aanrader

S. van der Graaff

Profiteer van de voordelen van Van der Veen ZON

Een all-in topinstallatie

Bij Van der Veen ZON ben je ervan verzekerd dat de complete installatie volledig voor je wordt geregeld en verzorgd. Onze belofte is dat we jou zoveel mogelijk ontzorgen rondom verduurzaming

We bepalen met de allerbeste software de optimale ligging en oriëntatie voor jouw zonnepanelen. Zo kunnen we zoveel mogelijk opbrengst uit elk paneel halen. Je krijgt bovendien verschillende keuzes in zonnepanelen en omvormers om zo tot een installatie te komen die past bij jouw woonwensen en budget. 

Bovendien maken we uitsluitend gebruik van kwalitatief installatiemateriaal om een lange levensduur en veiligheid te garanderen. 

Bij de installatie van zonnepanelen is het aansluiten in de meterkast inbegrepen. Bovendien werken we de bekabeling zo netjes mogelijk weg op het dak, de zolder en meterkast.

Direct aanvragen


van  der veen zon eigenaar

Zonnepanelen zijn BTW-vrij

Sinds 1 januari 2023 zijn zonnepanelen, alle benodigde apparatuur (zoals kabels en de omvormer) en de installatie vrijgesteld van BTW. T/m 31 december 2022 moest deze BTW na afrekening teruggevraagd worden van de belastingdienst. Dat hoeft nu niet meer!

De offerte / rekening die je vanaf nu van ons krijgt, bevat dus de netto kosten van je zonnepanelen. Wel zo overzichtelijk!

friesland zonnepanelen kopen

5+ jaar ervaring -  600+ daken van zonnepanelen voorzien

van der Veen ZON is al vele jaren actief in het installeren van zonnepanelen. Lang voor de 'hype'. Voor jou als klant betekent dit: uitstekende kwaliteit, betrouwbare werkwijze, complete service en goede referenties. Zonnepanelen zijn onze passie geworden!

In deze 5 jaar hebben we meer dan 600 daken in Leeuwarden, Friesland en daarbuiten van zonnepanelen mogen voorzien. Je kiest bij van der Veen ZON voor een bedrijf die van zonnepanelen installeren zijn specialiteit heeft gemaakt.

We zijn geen autobedrijf of groothandel die installeren van zonnepanelen er 'even bij doet'. Veel van dit soort bedrijven springen nu in deze zonnepanelen 'hype'. 

Regelmatig worden er opleidingen of cursussen gevolgd om up to date te blijven. Wil je weten welke dit zijn, vraag ons gerust! Wij bezitten bijvoorbeeld over alle certificaten van de InstallQ* 

Daarnaast is het allerbelangrijkste onze ervaring! 

De fouten die nieuwkomers in de markt maken, weten wij ondertussen te vóórkomen ;-)  Geen lokkertjes van zonnepanelen binnen 4 weken, wel een belofte van kwaliteit op korte termijn!

*Veilige installaties van goede kwaliteit: dat is het doel van de onafhankelijke stichting InstallQ. Dat doet InstallQ met kwaliteitsregelingen. Hiermee bewaakt InstallQ de installaties waar Nederland (dagelijks) gebruik van maakt.

Voordelen van zonnepanelen op een rij:

Schaf nu zonnepanelen aan en profiteer van:


  • Voordelige, BTW vrije levering van panelen, accessoires en installatie
  • Beter energielabel voor je woning en dus een hogere woningwaarde.
  • Minder CO2-uitstoot voor een beter milieu.
  • Lagere energierekening. Stroom uit zonlicht kost je na aanschaf helemaal niets!
  • Geen last van stijgende energieprijzen, je wekt zelf je stroom op.
  • Lange levensduur van de zonnepanelen van minimaal 25 jaar met weinig tot geen onderhoud.
  • Duurzaamheidslening (met extra lage rente) of financieringsadvies mogelijk.
  • Financieel voordeel met de salderingsregeling waarbij je ongebruikte elektriciteit verkoopt aan de energieleverancier.

Vragen over zonnepanelen?

Vragen over hoe lang je panelen meegaan, wat ze opleveren, wat een omvormer doet of andere vragen? Je mag ze altijd aan ons stellen! Maar we hebben de meestgestelde vragen alvast voor je beantwoord in onze kennisbank!

Besparen op de hoge energierekening?

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Ja, ik wil besparen op mijn hoge energierekening


Zonnepanelen geplaatst in Leeuwarden

Wat gebeurt er na je aanvraag?

Na je aanvraag nemen we binnen enkele werkdagen contact met je op. We bespreken dan jouw wensen en kijken naar de mogelijkheden van het dak en de ligging van het pand. Dit kan met onze speciale moderne software en door gebruik van luchtkaarten zelfs helemaal digitaal.

Heb je liever dat wel op locatie bij je langskomen? Ook dat is geen enkel probleem. We plannen samen een afspraak om alle details door te nemen en de uiteindelijke besparing nauwkeurig te berekenen. Zo weet je exact wat het gaat kosten én opleveren natuurlijk!

Ervaringen van onze klanten:

Professionele medewerkers, nette afwerking binnenshuis, duidelijke toelichting op verrichtte werkzaamheden.

S.J Pietersma - Drachten

Nauwkeurig, op tijd en erg tevreden.

J. Hiemstra- Heerenveen

Fijne ervaring met Van der Veen Zon! Goede service en er werd netjes gewerkt, dit geldt zowel voor de electra als de plaatsing van panelen.

W. Hartlief