Referenties over Van der Veen ZON

Dit zeggen onze klanten over ons

Alles is keurig geplaatst!

Van der Veen Zon heeft bij mij zonnepanelen geplaatst in samenwerking met een installatiebedrijf. Alles is keurig geplaatst! De 11 zonnepanelen liggen strak op het dak. De installatie is keurig aangesloten. Daarbij heb ik een zeer handige app van MySolarEdge die erg overzichtelijk en gebruiksvriendelijk is. Dik tevreden over het eindresultaat.

Marieke Baanstra - Sneek

Goede after-sales


Wij zijn bij Van der Veen ZON terechtgekomen na dat een grote jongen (NUON) de klus niet voor ons wilde doen. Van der Veen ZON heeft alles aangelegd binnen de voorspelde termijn en de paneeltjes werken boven verwachting. Oja, Van der Veen ZON heeft een goede aftersale service.
Marcellus de Graaf - Leeuwarden

Top service

Een aantal weken terug zonnepanelen mogen ontvangen van Van der Veen ZON. Super professioneel, binnen een halve dag waren ze klaar en we kregen een snelle maar ook goede uitleg.
Wij hebben ook een Quooker  aangeschaft en laten installeren door Van der Veen ZON. Ook hier weer een super snelle en professionele service.
Een waterontharder kun je tegenwoordig niet meer missen in je woning, zo hebben wij er 1 aangeschaft en laten installeren door van der Veen ZON. In minder dan een halve dag waren ze alweer klaar en werkt het perfect! Altijd bereikbaar, ook op onregelmatige tijden. Top service!

Rhandy de Wolf - Leeuwarden

Alles netjes afgewerkt

Sinds april 2023 in woonkamer en slaapkamer airconditioning naar alle tevredenheid laten plaatsen door Van der Veen Zon en Bosma multiservice Leeuwarden. Goed meegedacht over hoe en waar te plaatsen en in 1 dag gerealiseerd. Keurig en netjes alles afgewerkt!! Wij zijn zeer tevreden!
Frieda Groote

Echt een aanrader

Deze week heeft Pieter met zijn collega’s mijn zonnepanelen geplaatst en aangesloten. Ik ben zeer tevreden over het goede advies en de snelle vakkundige plaatsing. Echt een aanrader om hier je zonnepanelen aan te schaffen!

Erik Jousma - Leeuwarden

Goede communicatie

20 zonnepanelen inclusief power optimizers en omvormer in een ochtend geplaatst. Goede communicatie en leuke installateurs, eindelijk weer wat gezelligheid rond het huis in deze tijd van lockdown.

Andre van Kammen - Leeuwarden

Woorden waar we dankbaar voor zijn

16 stuks panelen geplaatst door van der Veen Zon. De vraag was om een 3 fase aansluiting te realiseren. Dit werd professioneel door van der Veen Zon aangelegd. Na de plaatsing bleek 1 van de omvormers defect (fabrieksfout). Dit werd kosteloos opgelost! Top service!
Dennis Bles- Leeuwarden
12 zonnepanelen geplaatst in een paar uur door zeer leuke maar vooral zeer deskundige installateurs. En dit alles tegen een zeer scherpe prijs. van der Veen Zon is een aanrader wanneer je op zoek bent naar een betrouwbare partner voor de installatie van je zonnepanelen.
Willem vd Broek
Vooraf zijn we goed geadviseerd over de verschillende typen PV systemen en de mogelijkheden voor onze daksituatie. Ook de installatie van de panelen alsmede de installatie binnenshuis (omvormer, bekabeling en aansluiting meterkast) is naar wens verlopen. Alle werkzaamheden zijn in overleg gedaan en het systeem is volledig werkend opgeleverd. Top service.
Arjen van der Knijff - Leeuwarden
Kleine disclaimer: sommige referenties hebben we een beetje aangepast om ze makkelijker leesbaar te maken. De mening van onze klanten is ongewijzigd!

Geïnteresseerd in verduurzamingsadvies?

Jouw partner in verduurzaming

Van der Veen ZON is jouw betrouwbare partner in duurzaamheid. Wij helpen je met het leggen van goede zonnepanelen op jouw dak met de laatste technologieën voor de beste opbrengst. Ook helpen we je huis op andere manieren te verduurzamen met bijvoorbeeld een hybride warmtepomp, airco, het plaatsen van een laadpaal of het waterzijdig inregelen van je CV.