Dit zeggen onze klanten over ons

Alles is keurig geplaatst!

Van der Veen Zon heeft bij mij zonnepanelen geplaatst in 2021. Alles is netjes uitgevoerd! De 11 zonnepanelen liggen strak op het dak. De installatie is keurig aangesloten. Daarbij heb ik een zeer handige app van MySolarEdge die erg overzichtelijk en gebruiksvriendelijk is. Dik tevreden over het eindresultaat.

Marieke Baanstra - Sneek

Goede after-sales


Wij zijn bij Van der Veen ZON terechtgekomen na dat een grote jongen (NUON) de klus niet voor ons wilde doen. Van der Veen ZON heeft alles aangelegd binnen de voorspelde termijn en de paneeltjes werken boven verwachting. Oja, Van der Veen ZON heeft een goede aftersale service.
Marcellus de Graaf - Leeuwarden

Top service

Een aantal weken terug zonnepanelen mogen ontvangen van Van der Veen ZON. Super professioneel, binnen een halve dag waren ze klaar en we kregen een snelle maar ook goede uitleg.


Wij hebben ook een Quooker aangeschaft en laten installeren door Van der Veen ZON omdat ze officieel Quooker dealer zijn.

Ook hier weer een super snelle en professionele service.


Een waterontharder kun je tegenwoordig niet meer missen in je woning, zo hebben wij er 1 aangeschaft en laten installeren door van der Veen ZON. In minder dan een halve dag waren ze alweer klaar en werkt het perfect!

Altijd bereikbaar, ook op onregelmatige tijden. Top service!

Rhandy de Wolf - Sneek

Alles netjes afgewerkt


Sinds april 2023 in woonkamer en slaapkamer airconditioning naar alle tevredenheid laten plaatsen door Van der Veen Zon. Goed meegedacht over hoe en waar te plaatsen en in 1 dag gerealiseerd. Keurig en netjes alles afgewerkt!! Wij zijn zeer tevreden!
Frieda Groote Leeuwarden
Echt een aanrader

Deze week heeft Pieter met zijn collega’s mijn zonnepanelen geplaatst en aangesloten. Ik ben zeer tevreden over het goede advies en de snelle vakkundige plaatsing. Echt een aanrader om hier je zonnepanelen aan te schaffen!

Erik Jousma - Menaldum

Goede communicatie


20 zonnepanelen inclusief power optimizers en omvormer in een dag geplaatst. Goede communicatie en leuke installateurs, eindelijk weer wat gezelligheid rond het huis in deze tijd van lockdown (2020)

Andre van Kammen - Leeuwarden16 stuks panelen geplaatst door van der Veen Zon. De vraag was om een 3 fase aansluiting te realiseren. Dit werd professioneel door van der Veen Zon aangelegd. Na de plaatsing bleek 1 van de omvormers defect (fabrieksfout). Dit werd kosteloos opgelost! Top service!
Dennis Bles- Leeuwarden
6 panelen laten plaatsen wat naar volle tevredenheid is uitgevoerd. Het team is leuk in de omgang en maakt nergens een probleem van
kortom voor een totaal ontzorgde installatie ben je bij Pieter op het juiste adres (-:
Tiemen Jager-Britsum
Op 15 maart 2024 7 stuks zonnepanelen door van der Veen Zon laten plaatsen en nieuwe meterkast...alles netjes gedaan ook de prijzen prima. Ik zal deze bedrijf aan iedereen willen aanraden, bedankt!
Van Quang Nguyen-Heerenveen
Airco laten plaatsen begin december door van der Veen ZON.

Goede en fijne communicatie. Pieter dacht goed mee met de plaatsing van de airco en de plaatsing was binnen 4 uurtjes klaar en netjes afgewerkt!
Raymond Switters - Leeuwarden

Geïnteresseerd in verduurzamingsadvies?

Jouw partner in verduurzaming

Van der Veen ZON is jouw betrouwbare partner in duurzaamheid. Wij helpen je met het leggen van goede zonnepanelen op jouw dak met de laatste technologieën voor de beste opbrengst. Ook helpen we je huis op andere manieren te verduurzamen met bijvoorbeeld een hybride warmtepomp, airco, het plaatsen van een laadpaal of het waterzijdig inregelen van je CV.