Energiezuinig verwarmen?

Kies dan voor een airco!

Betere luchtkwaliteit

door luchtcirculatie

Heerlijk koel

op warme dagen

Gericht verwarmen

en daardoor besparen

Van der Veen ZON monteert ook airco's

Optimaal wooncomfort en extra profijt van je zonnepanelen

Het comfort dat een airco biedt

Met airconditioning kun je één of meerdere specifieke ruimtes snel koelen. Daarnaast wordt de lucht ontvochtigd en gefilterd voor betere luchtkwaliteit. Dit zorgt met name in de zomer voor veel prettiger wonen, werken en slapen.


Afhankelijk van het type wat je kiest, kan een airco niet alleen koelen, maar ook verwarmen. Doordat je hiermee de temperatuur in één ruimte verhoogt met elektriciteit, is dit kostenbesparend tegenover de thermostaat omhoog zetten.

Airco en zonnepanelen: een ideale combinatie

Een airconditioningsysteem in combinatie met zonnepanelen kan verschillende voordelen bieden, waaronder energiebesparing en milieuvriendelijkheid. Hier zijn enkele belangrijke voordelen:

  • Energie-efficiëntie: Moderne airco's zijn over het algemeen veel energiezuiniger dan oudere modellen. Ze kunnen de temperatuur in je huis effectief regelen en tegelijkertijd minder elektriciteit verbruiken. Wanneer de airconditioning op zonne-energie draait, verminder je de afhankelijkheid van het elektriciteitsnet en bespaar je op energiekosten.
  • Milieuvriendelijk: Zonnepanelen genereren schone en hernieuwbare energie, wat betekent dat het gebruik van zonne-energie om de airco te voeden de uitstoot van broeikasgassen vermindert. Dit draagt bij aan het verminderen van je ecologische voetafdruk en helpt bij het bestrijden van klimaatverandering.

Vragen over airco's?

Vragen over luchtverversing, verwarmen met een airco, geluid of andere vragen? Je mag ze altijd aan ons stellen! Maar we hebben de meestgestelde vragen alvast voor je beantwoord in onze kennisbank!

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

F-Gassen gecertificeerd

Wat zijn F-gassen?
Ozonafbrekende stoffen zoals cfk’s, hcfk’s en hfk’s.


Waarom een F-gassen gecertificeerde installateur?

In het kader van milieubescherming mag installatie uitsluitend plaatsvinden door daartoe gecertificeerde bedrijven (F-gassen certificaat). De erkende installateur garandeert een optimale aansluiting, voorkomt emissies van koudemiddelen en is op de hoogte van alle (technische) eisen, waaraan elke installatie moet voldoen.


Wat is het doel van een F-gassen certificaat?

Een F-Gassencertificaat toont aan dat wij een hoogwaardige kwaliteit bieden en bovendien voldoen aan de Europese en Nederlandse wettelijk gestelde eisen. Een erkende installateur garandeert een optimale aansluiting, voorkomt emissies van koudemiddelen en is op de hoogte van alle (technische) eisen, waaraan elke installatie moet voldoen. Op deze manier dragen wij bij aan het beschermen van de ozonlaag door het terugdringen van vluchtige F-stoffen.

Airco installatie in

Leeuwarden en Friesland

Voor het plaatsen van een airco in Leeuwarden of Friesland kun je bij ons terecht. Van der Veen ZON heeft alle certificeringen om dit veilig en vlot voor je uit te kunnen voern

Van der Veen ZON is jouw betrouwbare partner in duurzaamheid. Wij helpen je met het leggen van goede zonnepanelen op jouw dak met de laatste technologieën voor de beste opbrengst. Ook helpen we je huis op andere manieren te verduurzamen met bijvoorbeeld isolatie, het plaatsen van een laadpaal of het waterzijdig inregelen van je CV.