Energiezuinig koelen
én verwarmen?

Kies dan voor een airco!

Direct gebruik zonne-energie

Aangenaam binnenklimaat

Lagere energiekosten

De aircospecialist van Friesland

Optimaal wooncomfort en extra profijt van je zonnepanelen

Zonnepanelen + airco = 3x voordeel!

Heb je al zonnepanelen op je dak? Dan weet je vast hoe voordelig het kan zijn om je eigen energie op te wekken. Maar wist je dat je nóg meer kunt besparen door een airco aan te schaffen? Hier zijn de belangrijkste redenen waarom een airco de perfecte aanvulling is op jouw zonne-energiesysteem.

1. Optimaliseer je Energiegebruik en Vermijd Terugleverkosten

Met de huidige terugleverkosten krijg je minder betaald voor de energie die je teruglevert, dan wat je betaalt voor de energie die je afneemt. Door een airco te gebruiken, kun je opgewekte zonne-energie direct benutten. Dit betekent dat je minder energie teruglevert en optimaal profiteert van de stroom die je zelf produceert.

2. Comfort in de Zomer en Winter

Een airco zorgt voor een aangename koele binnentemperatuur in de zomer, waardoor je beter slaapt en overdag productiever bent. Bovendien kunnen veel airco's ook verwarmen, lucht ontvochtigen en ventileren. Dit betekent dat je in de winter zuinig kunt verwarmen met elektriciteit en minder afhankelijk bent van gas.

3. Verlaag je Energiekosten en Bespaar Gas

Door je airco in de winter te gebruiken om te verwarmen, verlaag je je gasverbruik aanzienlijk. Elektrisch verwarmen met een airco is efficiënter en goedkoper dan verwarmen met gas. Dit bespaart, en is duurzaam!

Samengevat

  • Optimaliseer energiegebruik: Gebruik de stroom van je zonnepanelen direct met een airco.
  • Meer comfort: Geniet van een koele zomer en een warme winter.
  • Bespaar op energiekosten: Verlaag je gasverbruik en profiteer van de efficiënte verwarming van een airco.


Maak nu de stap naar nog meer comfort en besparing met een airco.


Sinds april 2023 in woonkamer en slaapkamer airconditioning naar alle tevredenheid laten plaatsen door Van der Veen Zon. Goed meegedacht over hoe en waar te plaatsen en in 1 dag gerealiseerd. Keurig en netjes alles afgewerkt!! Wij zijn zeer tevreden!

Frieda Groote Leeuwarden

Allround installatiebedrijf


Bij Van der Veen ZON zijn we gepassioneerd over duurzaamheid. Wij bieden complete oplossingen op het gebied van (groene) energie en duurzame technologieën. Ons aanbod omvat:

  • Zonnepanelen: Efficiënte en betrouwbare systemen om je eigen schone energie op te wekken.
  • Airco's: Energiezuinige airconditioning voor een optimaal binnenklimaat, het hele jaar door.
  • Laadpalen: Slimme en krachtige laadoplossingen voor jouw elektrische voertuig.
  • Hybride Warmtepompen: Innovatieve systemen die zorgen voor verwarming met een minimale impact op het milieu.
  • Batterijopslag: Betrouwbare opslagoplossingen om je eigen opgewekte energie optimaal te benutten.
  • Elektra: Veilige elektrische installaties, uitgevoerd door onze ervaren vakmensen. Van nieuwe groepenkast tot stopcontact.

Vrijblijvend advies nodig over jouw woning of bedrijfspand?

Wacht niet langer en neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor deskundig advies of een op maat gemaakte offerte! Ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden over zonnepanelen, airco's, warmtepompen, laadpalen en alle aspecten van verduurzaming.

F-Gassen gecertificeerd

Wat zijn F-gassen?
Ozonafbrekende stoffen zoals cfk’s, hcfk’s en hfk’s.


Waarom een F-gassen gecertificeerde installateur?

In het kader van milieubescherming mag installatie uitsluitend plaatsvinden door daartoe gecertificeerde bedrijven (F-gassen certificaat). De erkende installateur garandeert een optimale aansluiting, voorkomt emissies van koudemiddelen en is op de hoogte van alle (technische) eisen, waaraan elke installatie moet voldoen.


Wat is het doel van een F-gassen certificaat?

Een F-Gassencertificaat toont aan dat wij een hoogwaardige kwaliteit bieden en bovendien voldoen aan de Europese en Nederlandse wettelijk gestelde eisen. Een erkende installateur garandeert een optimale aansluiting, voorkomt emissies van koudemiddelen en is op de hoogte van alle (technische) eisen, waaraan elke installatie moet voldoen. Op deze manier dragen wij bij aan het beschermen van de ozonlaag door het terugdringen van vluchtige F-stoffen.

Airco installatie in

Leeuwarden en Friesland

Voor het plaatsen van een airco in Leeuwarden of Friesland kun je bij ons terecht. Van der Veen ZON heeft alle certificeringen om dit veilig en vlot voor je uit te kunnen voeren

Van der Veen ZON is jouw betrouwbare partner in duurzaamheid. Wij helpen je met het leggen van goede zonnepanelen op jouw dak met de laatste technologieën voor de beste opbrengst. Ook helpen we je huis op andere manieren te verduurzamen met bijvoorbeeld isolatie, het plaatsen van een laadpaal of het waterzijdig inregelen van je CV.