van der Veen ZON

specialist in verduurzamen van woningen

van der veen zon eigenaar

Aangenaam!

Van der Veen ZON is medio 2017 opgericht door Pieter  van der Veen.  Na een tijdje gewerkt te hebben als duurzaamheidsadviseur voor o.a. de gemeente Leeuwarden, heb ik besloten om het heft in eigen handen te nemen. Ik merkte in de adviesgesprekken die ik voerde dat mensen het lastig vonden om een goede partij te vinden in de vele aanbieders van bijvoorbeeld zonnepanelen. Om de klanten te voorzien van goed advies en kwaliteit in uitvoering ben ik gestart met een eigen installatiebedrijf voor zonnepanelen. Met een vast team specialisten sta ik klaar om jou te helpen met eerlijk advies over de beste zonnepanelen voor jouw dak. Wij doen ons best voor optimale opbrengst waar je lang profijt van hebt. Verduurzamen is de toekomst: het is geen keuze van of, maar wanneer. Dit is direct een voordeel voor jezelf én een voordeel voor de volgende generatie. Een kinderlijk eenvoudige reden.
Zonnepanelen inclusief installatie in Friesland

Garantie voor de beste opbrengst

Door gebruik te maken van luchtfoto’s en een speciaal meetprogramma kunnen wij je op afstand voorzien van een nauwkeurig advies. Deze slimme software berekent in welke richting de panelen het beste kunnen liggen en hoeveel je er nodig hebt. Zo garanderen wij dat wij jouw panelen leggen met de best mogelijke opbrengst. En bij twijfel kunnen we altijd toch nog even langskomen om alles door te nemen en wanneer nodig het dak nog een keer opmeten. Want voor minder dan een optimaal resultaat doen wij het niet.
installatie zonnepanelen in Burgum

Veiligheid en kwaliteit

Van der Veen ZON regelt de complete installatie van je zonnepanelen door gekwalificeerde en gecertificeerde monteurs. Zo kan je er gerust van zijn dat je installatie goed gelegd is en veilig is. Dit is ook van belang voor het aanvragen van subsidie en voor je verzekering. 

In de afgelopen jaren hebben wij meer dan 600 zonnepanelen installaties opgeleverd. Tevens zijn wij installatiepartner van diverse gerenommeerde bedrijven zoals bijvoorbeeld Essent en Energie Wonen. Bij ons ben je dus verzekerd van kwaliteit en een betrouwbare installatie. De investering in zonnepanelen doe je voor minimaal 25 jaar. 

Pieter van der Veen , eigenaar van der Veen ZON

Het oog wil ook wat

We leveren bijna uitsluitend full-black zonnepanelen zodat je dak er netjes en strak uit ziet. En dat niet alleen, we werken alle apparatuur en bekabeling zo netjes mogelijk weg en stemmen samen af waar het kabeltraject naar de meterkast langs kan. De installatie van zonnepanelen voor een woonhuis is meestal in één dag te realiseren.

Wil je eerst een gesprek met een duurzaamheidsadviseur van Van der Veen ZON? Dat kan zeker. We heten je graag welkom in ons kantoor/magazijn aan de Simon Vestwijkdijk 13a in Leeuwarden. Ook kunnen we je advies geven over beschikbare financiering en subsidies.

Neem contact op
We hebben goede koffie ;)

Tevreden klanten is waar wij elke dag ons best voor doen

Prachtige mooie panelen zijn er geplaatst. Super goede en vriendelijke service. Zeker een aanrader. 

recensie van der veen zon
Fam. Boersma - Dronryp

Goed advies en duidelijke afspraken. Ik kan van der Veen Zon van harte aanbevelen. Alles is volgens afspraak uitgevoerd en draait vanaf dag 1.

Prettige en rechtstreekse manier van zakendoen, geen moeilijke helpdesk of callcentre, je stuurt gewoon een whatsapp bericht en hebt in no-time antwoord op je vragen.


zonneschijn
- Klant in Leeuwarden

Alles is keurig geplaatst! De 11 zonnepanelen liggen strak op het dak. En de installatie is keurig aangesloten. Daarbij een zeer handige app. van mySolarEdge. Overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Dik tevreden over het eindresultaat.


recensie van der veen zon
Marieke Baanstra – Sneek

De topmerken waar wij mee werken:

solaredge, enphase, sma, Jasolar, hauwei