van der veen zon eigenaar

Aangenaam!

Van der Veen ZON is medio 2017 opgericht door mij, Pieter  van der Veen.  Na een tijdje gewerkt te hebben als duurzaamheidsadviseur voor o.a. de gemeente Leeuwarden, heb ik besloten om het heft in eigen handen te nemen. Ik merkte in de adviesgesprekken die ik voerde dat mensen het lastig vonden om een goede partij te vinden in de vele aanbieders in het verduurzamen van de woning.

Om hen te voorzien van goed advies en kwaliteit in uitvoering ben ik gestart met een eigen installatiebedrijf voor zonnepanelen. Met een vast team specialisten sta ik klaar om jou te helpen met eerlijk advies over verduurzaming van je woning. Wij doen ons best voor optimale opbrengst waar je lang profijt van hebt. Verduurzamen is de toekomst: het is geen keuze van of, maar wanneer. Dit is direct een voordeel voor jezelf én een voordeel voor de volgende generatie. 

Na een vliegende start met de zonnepanelen, hebben we onze diensten al vlot kunnen uitbreiden met airco's, hybride warmtepompen, laadpalen en thuisaccu's om mensen nog meer te laten profiteren van duurzame energie. Bovendien kunnen we steeds meer dienstverlening in eigen beheer uitvoeren zodat we onze klanten een volledige en prettige installatie kunnen garanderen.

In 2023 hebben we ons intrek genomen in een gasloos en duurzaam pand, waar we je persoonlijk kunnen ontvangen.

Garantie voor de beste opbrengst

Door gebruik te maken van luchtfoto’s en een speciaal meetprogramma kunnen wij je op afstand voorzien van een nauwkeurig advies. Deze slimme software berekent in welke richting de panelen het beste kunnen liggen en hoeveel je er nodig hebt. Zo garanderen wij dat wij jouw panelen leggen met de best mogelijke opbrengst. En bij twijfel kunnen we altijd toch nog even langskomen om alles door te nemen en wanneer nodig het dak nog een keer opmeten. Want voor minder dan een optimaal resultaat doen wij het niet.

Belofte van kwaliteit

Met Van der Veen ZON kies je voor de hoogste kwaliteit installatie door ervaren monteurs. Sinds 2017 hebben we meer dan 600 daken in Leeuwarden, Friesland en daarbuiten van zonnepanelen mogen voorzien.

Bij ons geen beunhaaspraktijken, beginnersfouten of lokkertjes met onrealistische beloftes (wij zien dit helaas echt vaak genoeg). Van der Veen ZON staat voor:

  • Top kwaliteit zonnepanelen en installatie;
  • Eerlijk advies en betrouwbare werkwijze;
  • Complete service van A tot Z;
  • Jarenlange ervaring, wij installeren al zonnepanelen sinds 2017
  • Ook voor laadpalen, airco installaties + hybride warmtepomp en accu-opslag!

Onze vele 5 sterren referenties zijn het resultaat en bewijs van onze kennis en toewijding aan klanttevredenheid. Onze passie is om je te helpen verduurzamen en besparen. Een lokale partij met jarenlange ervaring en een bewezen trackrecord!

Image description
Image description

Het oog wil ook wat

We leveren bijna uitsluitend full-black zonnepanelen zodat je dak er netjes en strak uit ziet. En dat niet alleen, we werken alle apparatuur en bekabeling zo netjes mogelijk weg en stemmen samen af waar het kabeltraject naar de meterkast langs kan. De installatie van zonnepanelen voor een woonhuis is meestal in één dag te realiseren.

Wil je eerst een gesprek met een duurzaamheidsadviseur van Van der Veen ZON? Dat kan zeker. We heten je graag welkom in ons kantoor aan de Einsteinweg 35 in Leeuwarden. Ook kunnen we je advies geven over beschikbare financiering en subsidies.

Vrijblijvend kennismaken?

Tevreden klanten is waar wij elke dag ons best voor doen

Prachtige mooie panelen zijn er geplaatst. Super goede en vriendelijke service. Zeker een aanrader. 

recensie van der veen zon
Fam. Boersma - Dronryp

Goed advies en duidelijke afspraken. Ik kan van der Veen Zon van harte aanbevelen. Alles is volgens afspraak uitgevoerd en draait vanaf dag 1.

Prettige en rechtstreekse manier van zakendoen, geen moeilijke helpdesk of callcenter, je stuurt gewoon een whatsapp bericht en hebt in no-time antwoord op je vragen.


zonneschijn
- Klant in Leeuwarden

Alles is keurig geplaatst! De 11 zonnepanelen liggen strak op het dak. En de installatie is keurig aangesloten. Daarbij een zeer handige app. van mySolarEdge. Overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Dik tevreden over het eindresultaat.


recensie van der veen zon
Marieke Baanstra – Sneek

Meer reviews lezen?

De topmerken waar wij mee werken:

solaredge, enphase, sma, Jasolar, hauwei