over van der veen ZON

Pieter van der Veen , eigenaar van der Veen ZON

van der Veen ZON is medio 2017 gestart door Pieter van der Veen   ;-) 

In de afgelopen jaren hebben wij meer dan 500+ zonnepanelen installaties opgeleverd. Tevens zijn wij installatiepartner van diverse gerenommeerde bedrijven waaronder Essent. Bij ons ben je dus verzekerd van kwaliteit en een betrouwbare installatie. De investering in zonnepanelen doe je in principe voor de komende 25 jaar. Door gebruik te maken van luchtfoto’s en een speciaal meetprogramma kunnen wij je op afstand voorzien van een nauwkeurig advies. Mochten er nog dingen niet helemaal duidelijk zijn, dan kan het zijn dat we op locatie nog langskomen om alles door te nemen en wanneer nodig het dak nog een keer opmeten. Zo komen we beide niet voor verrassingen te staan op de dag van montage.


van der Veen ZON regelt de complete installatie van je zonnepanelen. We werken alles zo netjes mogelijk weg en stemmen samen af waar het kabeltraject naar de meterkast langs kan. De installatie is meestal binnen 1 dag te realiseren. Wil je eerst een gesprek met een duurzaamheidsadviseur van van der Veen ZON? Dat kan ook, in onze showroom aan de Venusweg 13 in Leeuwarden is op afspraak een medewerker aanwezig. Ook kun je hier producten zoals zonnepanelen en omvormers werkend zien.

 Duurzame groet, Pieter van der VeenTevreden klanten is waar wij elke dag ons best voor doen

Prachtige mooie panelen zijn er geplaatst. Super goede en vriendelijke service. Zeker een aanrader. 

recensie van der veen zon
Fam. Boersma - Dronryp

Goed advies en duidelijke afspraken. Ik kan van der Veen Zon van harte aanbevelen. Alles is volgens afspraak uitgevoerd en draait vanaf dag 1.

Prettige en rechtstreekse manier van zakendoen, geen moeilijke helpdesk of callcentre, je stuurt gewoon een whatsapp bericht en hebt in no-time antwoord op je vragen.


zonneschijn
- Klant in Leeuwarden

Alles is keurig geplaatst! De 11 zonnepanelen liggen strak op het dak. En de installatie is keurig aangesloten. Daarbij een zeer handige app. van mySolarEdge. Overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Dik tevreden over het eindresultaat.


recensie van der veen zon
Marieke Baanstra – Sneek

Enkele fabrikanten en leveranciers waar wij mee werken:

solaredge, enphase, sma, Jasolar, hauwei
arrow_drop_up arrow_drop_down