Vakkundig je eigen laadpaal laten installeren in Leeuwarden en Friesland

Waarom een laadpaal

Elektrische auto’s zijn in opmars! En dat is niet gek. De aanschafprijzen dalen en het aanbod wordt steeds breder. Daarnaast is voor bepaalde modellen subsidie beschikbaar en zijn ze goedkoper in de wegenbelasting. Bovendien weet je dat je een bijdrage levert aan een schoner milieu. 

Een elektrische auto rijdt  niet op dure fossiele brandstof: die rijdt op (groene) stroom. De accu kun je opladen bij een laadpunt bij een tankstation, bij een parkeerplaats, of misschien wel bij je werk. Hier betaal je een vergoeding voor. Daarom willen veel eigenaren van een elektrische auto een laadpaal thuis laten installeren. Logisch! Van der Veen ZON helpt jou graag met een goede en netjes aangesloten laadpaal. Wij hebben al bij veel mensen en bedrijven een laadpaal mogen installeren in Leeuwarden en daarbuiten.

Vraag een offerte aan

De voordelen van een laadpaal

via Van der Veen ZON

Persoonlijk advies aan huis

Installatie binnen één maand

Je krijgt altijd 2 jaar installatiegarantie

Opladen met stroom van je zonnepanelen

Advies op afspraak bij ons op kantoor mogelijk

Premium merken

Zaptec of Wallbox


Bij Van der Veen ZON installeren we laadpalen van Zaptec en Wallbox. Beide merken bieden stijlvolle, compacte laadpunten die robuust en slim zijn. Hierdoor ben je voorbereid op de toekomst.

Waar je ook in rijdt, of waar je ook heen gaat, Zaptec Go is de beste manier om jouw reis van energie te voorzien. Op basis van toonaangevende Noorse, duurzame technologie, heeft Zaptec een bekroonde laadpaal ontwikkeld, die slim is aan de binnenkant en verbluffend mooi en simpel aan de buitenkant.

Wallbox biedt meerdere typen laadpalen voor thuisgebruik. Het populairst is de ultrakleine Pulsar Plus, die toch beschikbaar is met een laadvermogen tot 22 kW. De lichtere varianten zijn erg scherp geprijsd.


Laadpaal installeren Leeuwarden

Als ervaren en betrouwbare partner op het gebied van duurzame energie en elektrotechniek bieden wij verschillende mogelijkheden voor het installeren van laadpalen, zowel voor particulieren als bedrijven. Bij Van der Veen ZON staan veiligheid, kwaliteit en flexibiliteit hoog in het vaandel. 

Onze vakkundige installateurs zorgen ervoor dat uw laadpaal veilig en snel geïnstalleerd wordt, met aandacht voor uw persoonlijke wensen en situatie. Kortom, met Van der Veen ZON bent u verzekerd van een betrouwbare partner voor het installeren van uw laadpaal in Leeuwarden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij helpen u graag verder!

Laadpaal installeren Leeuwarden

Wat kost een laadpaal inclusief installatie

Heb je besloten dat je een laadpaal thuis of op de zaak wil, dan ben je natuurlijk ook benieuwd naar de kosten. Deze worden bepaald door de keuzes die je maakt. Bijvoorbeeld over welk type lader het wordt en welke accessoires je afneemt, en afstand van de laadpaal tot de meterkast, een muurbevestiging of paal. Hierdoor kunnen we zonder informatie geen duidelijke richtprijs afgeven. We stellen graag een vrijblijvende offerte voor je op.

Wat is de terugverdientijd van een laadpaal?

De terugverdientijd van een laadpaal wordt bepaald door 4 factoren: de aanschafprijs van de auto, hoe energiezuinig je auto is, hoeveel je rijdt en de energieprijzen. Vooral de veranderende energieprijzen zorgen voor veel variatie in de terugverdientijd, maar in het slechtste geval is het een kleine 5 jaar. In het gunstigste geval slechts 2.

Zelf laden wordt pas echt voordelig met zonnepanelen!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak dan nu een afspraak

Hoe kunnen we je helpen?

Vul het formulier hieronder in en Pieter of één van zijn collega's gaat voor je aan de slag!

Laadpaal installeren in

Leeuwarden en Friesland

Van der Veen ZON is jouw betrouwbare partij voor de installatie van jouw laadpaal in Leeuwarden. We zorgen er niet alleen dat de installatie volgens de regels gebeurt, maar spannen ons in om de installatie zowel in de meterkast als van de laadpaal zelf, netjes en zorgvuldig uit te voeren.

Benieuwd naar een vrijblijvende offerte? Neem contact op en we regelen het!