Laadpaal installeren in Leeuwarden

Gemakkelijk & goedkoop je elektrische auto thuis opladen

Vakkundig uw eigen laadpaal laten installeren in Leeuwarden

Waarom een eigen laadstation?

Elektrische auto’s zijn in opmars! En dat is niet gek. De aanschafprijzen dalen en het aanbod wordt steeds breder. Daarnaast is voor bepaalde modellen subsidie beschikbaar en zijn ze goedkoper in de wegenbelasting. Bovendien weet je dat je een bijdrage levert aan een schoner milieu. Daarnaast hoef je ook niet meer te tanken! Dit scheelt ook aanzienlijk in de maandelijkse kosten.

Maar zelfs een elektrische auto rijdt niet op lucht: die rijdt op stroom. De accu kun je opladen bij een laadpunt bij een tankstation, bij een parkeerplaats, of misschien wel bij je werk. Hier betaal je een vergoeding voor. Daarom willen veel eigenaren van een elektrische auto een laadpaal thuis laten installeren. Logisch! Van der Veen ZON helpt jou graag met een goede en netjes aangesloten laadpaal. Wij hebben al bij veel mensen en bedrijven een laadpaal mogen installeren in Leeuwarden en daarbuiten.

Voordelig laden is niet het enige voordeel

Laden wanneer jij tijd hebt

Je rijdt op voordelige stroom

Heb je zonnepanelen? Dan rijd je zelfs bijna gratis

Je kunt je auto als huis-accu gebruiken met een 3-fase aansluiting

Beter voor de auto-accu dan snelladen

Laadpaal installeren Leeuwarden

Als ervaren en betrouwbare partner op het gebied van duurzame energie en elektrotechniek bieden wij verschillende mogelijkheden voor het installeren van laadpalen, zowel voor particulieren als bedrijven. Bij Van der Veen ZON staan veiligheid, kwaliteit en flexibiliteit hoog in het vaandel. 

Onze vakkundige installateurs zorgen ervoor dat uw laadpaal veilig en snel geïnstalleerd wordt, met aandacht voor uw persoonlijke wensen en situatie. Kortom, met Van der Veen ZON bent u verzekerd van een betrouwbare partner voor het installeren van uw laadpaal in Leeuwarden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij helpen u graag verder!

Kies voor Alfen of Wallbox

Bij Van der Veen ZON installeren we laadpalen van Alfen en Wallbox. Beide merken bieden stijlvolle, compacte laadpunten die robuust en slim zijn. Waardoor ze zowel binnen als buiten gemonteerd kunnen worden. Verkrijgbaar in zwart of wit.

Alfen biedt slimme functionaliteiten voor een scherpe prijs. Robuust, veilig en slim. Verkrijgbaar met verschillende vermogens en met een los of vast stekkersnoer. Bovendien is deze laadpaal in Nederland ontwikkeld en werkt met verschillende systemen.

Wallbox biedt meerdere typen laadpalen voor thuisgebruik. Het populairst is de ultrakleine Pulsar Plus, die toch beschikbaar is met een laadvermogen tot 22 kW. De lichtere varianten zijn erg scherp geprijsd.


Laadpaal installeren Leeuwarden

Wat kost een laadpaal installeren?

Heb je besloten dat je een laadpaal wilt, dan ben je natuurlijk ook benieuwd naar de kosten. Deze worden bepaald door de keuzes die je maakt. Bijvoorbeeld over welk type lader het wordt en welke accessoires je afneemt, en afstand van de laadpaal tot de meterkast, een muurbevestiging of paal. Hierdoor kunnen we zonder informatie geen duidelijke richtprijs afgeven. We stellen graag een vrijblijvende offerte voor je op.

Laadpaal installeren in

Leeuwarden

Van der Veen ZON is jouw betrouwbare partij voor de installatie van jouw laadpaal in Leeuwarden. We zorgen er niet alleen dat de installatie volgens de regels gebeurt, maar spannen ons in om de installatie zowel in de meterkast als van de laadpaal zelf, netjes en zorgvuldig uit te voeren.

Wij zijn gespecialiseerd in het helpen verduurzamen en besparen van mensen en bedrijven. Dit doen we hoofdzakelijk met het installeren van zonnepanelen, maar ook bijvoorbeeld met airco's, hybride warmtepompen.

Benieuwd naar een vrijblijvende offerte? Neem contact op en we regelen het!