CV waterzijdig inregelen

Snel tot 20% besparen op gas

halve dag

om te regelen

10 - 20%

besparen op je energierekening

Geen aanschaf

van apparatuur nodig

Wat CV waterzijdig inregelen jou oplevert:

De onderschatte bespaarmethode

Als jij een cv-ketel hebt, is de kans groot dat je nog steeds meer gas verstookt dan nodig is. Dat is zonde voor het milieu, je portemonnee en je wooncomfort. Door je CV waterzijdig in te laten regelen kun je met een eenmalige aanpassing gemiddeld 10% besparen op je stookkosten, met uitschieters tot 20%. En dat binnen een paar uur, zonder installatie van apparatuur!

Wat is een CV waterzijdig inregelen? 

Dit is het goed afstellen van je centrale verwarming. Wanneer we een cv waterzijdig inregelen, passen we de verdeling aan van het water uit de cv-ketel over de radiatoren. Bij het inregelen van een cv, zorgen we dat er precies de juiste hoeveelheid warm water door de radiatoren stroomt die nodig is om de ruimtes optimaal te verwarmen. Hierdoor hoeft minder gas verbruikt te worden, en kan de temperatuur van je boiler omlaag.

Met het waterzijdig inregelen hoeft de cv-ketel dus minder hard te werken om ruimtes te verwarmen die eerst traag of slecht warm werden, dit verhoogt het wooncomfort.

Bij het inregelen controleren we alle radiatoren in je woning. We stellen daarbij de afsluiters en regelknoppen nauwkeurig af om de ideale situatie te creƫren. Om dit te doen, moeten we de temperatuur in je woning verhogen, daarom is het aan te raden om in de winter je cv te laten inregelen.

Is mijn CV slecht ingeregeld?

Je wil nu natuurlijk weten of jij ook gas en geld verspilt aan je cv-ketel. Logisch! Als je een ruimte in je huis hebt die minder snel warm wordt (vaak ver bij je cv-ketel vandaan), is de kans al groot dat jij kan profiteren door je cv te laten inregelen. Dit geldt trouwens niet alleen voor woonhuizen, maar ook voor kantoren en bedrijfspanden.

Waterzijdig inregelen kan bij alle radiatoren en cv-ketels profijt opleveren, nieuw geplaatst en al lang aanwezig. Waterzijdig in regelen wordt tegenwoordig vaak overgeslagen bij installatie, omdat dit scheelt in installatiekosten. Maar op de lange termijn kost het dus meer! Er is dus een grote kans dat dit bij jouw huis niet gebeurd is.

Wat kost cv waterzijdig inregelen?

Dat je door het waterzijdig inregelen van je cv-ketel en radiatoren snel een aanzienlijke besparing op je energierekening kan realiseren, is duidelijk. Met het inregelen van een woonhuis zijn we gemiddeld 3 uur bezig. Dit duurt uiteraard korter bij een klein huis met minder radiatoren dan bij een groot huis met meer radiatoren. Neem contact met ons op en we stellen een offerte op aan de hand van het aantal af te stellen radiatoren.

CV waterzijdig inregelen

Leeuwarden en Friesland

Voor CV waterzijdig inregelen in Leeuwarden of Friesland kun je bij ons terecht. Wij helpen jou het meeste rendement uit je CV ketel te halen en te besparen op jouw energierekening.

Van der Veen ZON is jouw betrouwbare partner in duurzaamheid. Wij helpen je met het leggen van goede zonnepanelen op jouw dak met de laatste technologieƫn voor de beste opbrengst. Ook helpen we je huis op andere manieren te verduurzamen met bijvoorbeeld isolatie een hybride warmtepomp of laadpaal.