Ontdek de voordelen van infrarood verwarming

Installatie in heel Friesland

Heerlijke warmte

comfortabele straalwarmte

Energiezuinig

elektrisch verwarmen

Plafond of wand

panelen in jouw stijl

Als je dit gemak hebt ervaren, wil je nooit meer terug!

Waarom infrarood verwarming?

Ben je op zoek naar een efficiënte, duurzame en comfortabele manier om je huis te verwarmen? Dan is infrarood verwarming in Friesland wellicht iets voor jou. Bij Van der Veen ZON zijn we gespecialiseerd in de installatie van deze energiezuinige verwarmingstechnologie. Infrarood verwarming werkt op basis van infraroodstraling, vergelijkbaar met de warmte van de zon. Dit zorgt voor een heerlijk aangenaam gevoel. In plaats van de lucht te verwarmen, zoals traditionele verwarmingssystemen, verwarmt infrarood direct de objecten en mensen in de kamer. Dit zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling en een comfortabel binnenklimaat. Bovendien kan er gekozen worden voor slimme aansturing, zodat via een app de verwarming geregeld kan worden.

De voordelen van infrarood verwarming

  • Efficiëntie: Infrarood verwarming is zeer efficiënt omdat het direct objecten en mensen verwarmt in plaats van de lucht.
  • Energiebesparing: Infrarood verwarming is zuinig in gebruik en elektrisch. Dit bespaart geld op je energierekening.
  • Duurzaamheid: In combinatie met groene stroom, zoals zonne-energie, is infrarood verwarming een zeer duurzame keuze.
  • Comfort: Infrarood verwarming zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling en een aangenaam binnenklimaat.
  • Gezondheid: Infrarood verwarming is goed voor de gezondheid omdat het de luchtvochtigheid op peil houdt en geen stof of allergenen verspreidt.

Infrarood verwarming in jouw stijl

Radiatoren die in de weg zitten of een grote witte airco-unit aan de muur? Zeg daar maar gedag tegen! 

Infrarood verwarming werkt met panelen van slechts 3 cm dik! Afhankelijk van het formaat van de ruimte, kan gekozen worden voor bevestiging aan de wand of aan het plafond, in een formaat die passend is bij de ruimte. Bovendien kan gekozen worden voor diverse uitstralingen. Zo kunt u kiezen uit:

  • Glad matte uitstraling
  • Elegante korrelstructuur
  • Echt natuursteen in zandsteen (7cm dik)
  • Echt natuursteen met wit-marmerstructuur (7cm dik)

Infrarood verwarming Friesland

Wat maakt infrarood verwarming uniek?

Infrarood verwarming is een revolutionaire technologie die een nieuwe standaard zet voor huisverwarming. Het biedt een unieke combinatie van efficiëntie, duurzaamheid en comfort die je niet vindt bij traditionele verwarmingssystemen. Bovendien is het een gezonde keuze, omdat het de luchtvochtigheid op peil houdt en geen stof of allergenen verspreidt.

De installatie van infrarood verwarming

Het installeren van een infrarood verwarmingssysteem is een taak voor professionals. Bij Van der Veen ZON hebben we de kennis en ervaring om dit op een veilige en efficiënte manier te doen. We zorgen ervoor dat het systeem perfect is afgestemd op jouw behoeften en dat je optimaal kunt profiteren van de voordelen van infrarood verwarming.

De kosten van infrarood verwarming

Hoewel de initiële kosten van een infrarood verwarmingssysteem hoger kunnen zijn dan die van traditionele systemen, zijn de operationele kosten aanzienlijk lager. Dit komt omdat infrarood verwarming zeer efficiënt is en minder energie verbruikt. Bovendien heeft het systeem weinig onderhoud nodig, wat ook helpt om de kosten op lange termijn te verlagen.

Ontdek het comfort van infrarood verwarming

Infrarood panelen installatie in

Leeuwarden en Friesland

Bij Van der Veen ZON ben jij aan het juiste adres voor comfotabel en energiezuinig wonen. Met installatie van infrarood verwarming in heel Friesland. Onze zorgvuldige installateurs plaatsen de infrarood panelen netjes in jouw woning.. Eventueel op hetzelfde moment als de installatie van zonnepanalen, airco, etc.

Van der Veen ZON is jouw betrouwbare partner in duurzaamheid. Wij helpen je met het leggen van goede zonnepanelen op jouw dak met de laatste technologieën voor de beste opbrengst. Ook helpen we je huis op andere manieren te verduurzamen met bijvoorbeeld een hybride warmtepomp, airco, het plaatsen van een laadpaal of het waterzijdig inregelen van je CV.