Laadpaal installeren Friesland

Gemakkelijk & goedkoop je elektrische auto thuis opladen

Vakkundig je eigen laadpaal laten installeren in Friesland

Waarom een laadpaal

Elektrische auto’s zijn in opmars! En dat is niet gek. De aanschafprijzen dalen en het aanbod wordt steeds breder. Daarnaast is voor bepaalde modellen subsidie beschikbaar en zijn ze goedkoper in de wegenbelasting. Bovendien weet je dat je een bijdrage levert aan een schoner milieu. 

Een elektrische auto rijdt  niet op dure fossiele brandstof: die rijdt op (groene) stroom. De accu kun je opladen bij een laadpunt bij een tankstation, bij een parkeerplaats, of misschien wel bij je werk. Hier betaal je een vergoeding voor. Daarom willen veel eigenaren van een elektrische auto een laadpaal thuis laten installeren. Logisch! Van der Veen ZON helpt jou graag met een goede en netjes aangesloten laadpaal. Wij hebben al bij veel mensen en bedrijven een laadpaal mogen installeren in Friesland en daarbuiten.

Vraag een offerte aan

De voordelen van een laadpaal

via Van der Veen ZON

Persoonlijk advies aan huis

Installatie binnen één maand

Je krijgt altijd 2 jaar installatiegarantie

Gratis opladen met stroom van je zonnepanelen

Advies op afspraak bij ons op kantoor mogelijk

Enkel premium merken

Zaptec of Wallbox

Bij Van der Veen ZON installeren we laadpalen van Zaptec en Wallbox. Beide merken bieden stijlvolle, compacte laadpunten die robuust en slim zijn. Hierdoor ben je voorbereid op de toekomst.

Waar je ook in rijdt, of waar je ook heen gaat, Zaptec Go is de beste manier om jouw reis van energie te voorzien. Op basis van toonaangevende Noorse, duurzame technologie, heeft Zaptec een bekroonde laadpaal ontwikkeld, die slim is aan de binnenkant en verbluffend mooi en simpel aan de buitenkant.

Wallbox biedt meerdere typen laadpalen voor thuisgebruik. Het populairst is de ultrakleine Pulsar Plus, die toch beschikbaar is met een laadvermogen tot 22 kW. De lichtere varianten zijn erg scherp geprijsd.


Wat kost een laadpaal inclusief installatie in Friesland?

Heb je besloten dat je een laadpaal thuis of op de zaak wil, dan ben je natuurlijk ook benieuwd naar de kosten. Deze worden bepaald door de keuzes die je maakt. Bijvoorbeeld over welk type lader het wordt en welke accessoires je afneemt, en afstand van de laadpaal tot de meterkast, een muurbevestiging of paal. Hierdoor kunnen we zonder informatie geen duidelijke richtprijs afgeven. We stellen graag een vrijblijvende offerte voor je op.

Wat is de terugverdientijd van een laadpaal?

De terugverdientijd van een laadpaal wordt bepaald door 4 factoren: de aanschafprijs van de auto, hoe energiezuinig je auto is, hoeveel je rijdt en de energieprijzen. Vooral de veranderende energieprijzen zorgen voor veel variatie in de terugverdientijd, maar in het slechtste geval is het een kleine 5 jaar. In het gunstigste geval slechts 2!

Zelf laden wordt pas echt voordelig met zonnepanelen!


Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak dan nu een afspraak

Laadpaal installeren friesland

Hoe kunnen we je helpen?

Vul het formulier hieronder in en Pieter of 1 van zijn collega's gaat voor je aan de slag!

Laadpaal installeren in Friesland

Van der Veen ZON is jouw betrouwbare partij voor de installatie van jouw laadpaal in Friesland. We zorgen er niet alleen dat de installatie volgens de regels gebeurt, maar spannen ons in om de installatie zowel in de meterkast als van de laadpaal zelf, netjes en zorgvuldig uit te voeren. Daarnaast staan we ook voor het verder verduurzamen van je woning met bijvoorbeeld zonnepanelen, airco of een hybride warmtepomp.

Benieuwd naar een vrijblijvende offerte? Neem contact op en we regelen het!