Onderhoud & service

Voor je zonnepanelen, airco, hybride warmtepomp en meer

Verzekerd van comfort en werkende apparatuur

De voordelen van een onderhoudscontract

Met een onderhoudscontract heb je rust. Want je weet dat je apparatuur te allen tijde in goede staat is, en dat je snel geholpen wordt mocht er onverhoopt toch iets tussentijds kapot gaan. Met een onderhoudscontract ben je verzekerd van:

  • Betere prestaties: Regelmatig onderhoud zorgt ervoor dat de apparatuur beter blijft presteren en efficiënter werkt. Bijvoorbeeld: regelmatig onderhoud van een cv-ketel kan helpen om de warmteafgifte te verbeteren, waardoor je huis sneller en gelijkmatiger wordt verwarmd.

  • Langere levensduur: Regelmatig onderhoud kan de levensduur van de apparatuur verlengen. Door preventief onderhoud te verrichten kunnen kleine problemen vroegtijdig worden opgespoord en verholpen voordat ze uitgroeien tot grote, kostbare problemen.

  • Vermindering van storingen: Regelmatig onderhoud kan helpen bij het verminderen van storingen en noodsituaties. Bijvoorbeeld: regelmatig onderhoud van een airconditioner kan helpen bij het voorkomen van storingen, zoals bevriezing van de spoelen, die de werking van het systeem kunnen verstoren.

  • Veiliger gebruik: Onderhoud kan ook helpen om de apparatuur veiliger te maken. Bijvoorbeeld: regelmatig onderhoud van een cv-ketel kan helpen bij het opsporen van koolmonoxidelekken, wat een potentieel gevaarlijk probleem is.

  • Kostenbesparingen: Het hebben van een onderhoudscontract kan ook helpen bij het besparen van kosten. Bijvoorbeeld: preventief onderhoud kan helpen bij het verminderen van reparatiekosten en het verlagen van de energierekening, doordat de apparatuur efficiënter werkt.

De ervaren, gecertificeerde monteurs van Van der Veen ZON staan voor jou klaar!

Welke apparatuur onderhouden wij?

Zonnepanelen

Airco

Hybride Warmtepomp

CV / HR ketel

eigenaar van der veen ZON

Wat houdt een onderhoudscontract bij ons in?

Met Van der Veen ZON blijft jouw huis in topconditie! We komen één keer per jaar bij je langs om de apparatuur waar jij onderhoud voor hebt afgenomen, te controleren. De werking wordt gecontroleerd, het apparaat wordt schoongemaakt en alle onderdelen worden gecheckt op prestaties en veiligheid. Ook wordt de druk van vloeistoffen gecontroleerd, zoals koudemiddel van de Airco en hybride warmtpomp, en waterdruk op de CV.

Het is mogelijk om een contract voor één apparaat af te sluiten, of een voordelig contract voor meerdere apparaten. Neem contact op voor de mogelijkheden!

Jouw woning ook in topconditie?

Onderhoudscontract airco, warmtepomp of zonnepanelen in Leeuwarden en Friesland

Van der Veen ZON is jouw betrouwbare partij voor de installatie en onderhoud van jouw energiebesparende apparaten in Friesland en Leeuwarden. Bij ons staan kwaliteit, service en tevredenheid voorop. In slechts 5 jaar hebben wij al honderden huishoudens en bedrijven in Friesland helpen verduurzamen en besparen. 

Benieuwd naar een vrijblijvende offerte? Neem contact op en we regelen het!