Quooker installatie Friesland

Kokend water in een handomdraai

Duurzaam

energiezuinig kokend water

Ultiem

gemak in de keuken

Alle varianten

te installeren in jouw keuken

Als je dit gemak hebt ervaren, wil je nooit meer terug!

Hoe werkt een Quooker?

De Quooker is de ultieme toevoeging aan de keuken voor liefhebbers van gemak! Een Quooker is een systeem wat bestaat uit twee delen: de kraan en het reservoir. De kraan heeft een draaiknop met kinderslot om kokend water uit de kraan te krijgen. Daarnaast komt er natuurlijk ook gewoon warm en koud water uit. Met de CUBE uitbreiding komt er zelfs gekoeld en bruisend water uit de kraan!

De clou zit hem in het reservoir. Deze wordt in je keukenkastje onder de kraan geplaatst en houdt continu het water op temperatuur. Doordat het reservoir extreem goed geïsoleerd is, blijft het water lang warm en kost de Quooker zeer weinig energie. Wordt er kokend water uit het reservoir gehaald? Dan wordt er vers water aan toegevoegd dat weer opgewarmd wordt. Wil je ook bruisend en gekoeld water? Dan wordt er een apparaat naast geplaatst wat water filtert, 5°C koelt en koolzuur toevoegt.

Wat kost een Quooker?

De prijs van de Quooker zelf wordt bepaald door welke opstelling je wilt. 

1. Welke stijl kraan wil je?
2. Welk reservoir neem je?
3. Wil je een CUBE voor bruisend water?
4. Wil je nog andere Quooker accessoires toevoegen?

Een Quooker Nordic kraan naast je bestaande kraan met een 3L reservoir begint bij €884,-. Een Quooker in plaats van je bestaande kraan begint bij €1.015,-

Wij komen de kraan bij je installeren voor €189,-. We nemen vooraf contact met je op om te zorgen dat alle omstandigheden goed zijn zodat we vlot van gang kunnen gaan met de installatie.


Veelgestelde vragen

Heb je nog vragen over de Quooker? Snappen we! Hier vind je antwoorden op vragen die we het vaakst krijgen.

Is een Quooker een energieslurper?
Een Quooker gebruikt per dag slechts 10 Watt. Een spaarlamp verbruikt 11 Watt. Gebruik je de waterkoker meerdere keren per dag? Dan is een Quooker goedkoper, ook omdat je niet "te veel" water kookt. Ook voor warm water is het Combi reservoir zuiniger dan water uit de boiler aan de andere kant van het huis halen. Daarmee is de Quooker niet alleen een luxe toevoeging, maar kan de Quooker jou dus helpen een beetje te verduuzamen.

Hoe groot is de Quooker?
Een Quooker past met gemak in een standaard keukenkastje of lade. Mogelijk moet je wel wat andere spulletjes een andere plek geven. Het reservoir is 47cm hoog, en afhankelijk van het type, 20 of 15 cm in doorsnee. De CUBE is 50cm hoog en 34x23cm breed.

Kan ik een Quooker als ik ook een waterontharder heb?
Ja, dat kan als je een waterontharder met zout hebt. Een omgekeerd osmose filter ontharder wordt niet aangeraden.

Heeft een Quooker onderhoud nodig?
Een Quooker heeft geen preventief onderhoud nodig wat je zelf moet uitvoeren. Als de straal anders wordt, kun je zeefje schoonmaken. Natuurlijk kan er altijd onverhoopt iets kapot gaan, in dat geval kunnen we je helpen met reparatie.


Heb je nog andere vragen? Geen probleem! Neem contact met ons op en we helpen je graag

Quooker installatie Friesland

Welke Quooker kies ik?

De kraan

Er zijn vele stijlen Quooker kranen! Dus er is er altijd één die bij jouw interieur past. Er zijn wel 11 types kranen en tot 5 kleuren per model beschikbaar. Je kunt een alles-in-één kraan nemen, een losse kokend water kraan en bijpassende mengkraan, of een losse kokend-waterkraan naast je huidige kraan.


Het reservoir

Waar wil jij je kokend water kraan voor gebruiken? Is enkel kokend water genoeg, of wil je ook warm water? 


CUBE of niet?

Met de Quooker CUBE kan je kraan nog meer! De CO2 cilinder maakt water bruisend en het water wordt 5 °C gekoeld. Ook het toevoegen van een waterfilter is mogelijk voor extra fris water.

Wij hebben, naast zonnepanelen en een waterontharder, ook een Quooker bij van der Veen ZON (officieel Quooker dealer) aangeschaft en laten installeren door van der Veen ZON. Ook hier weer een super snelle en professionele service. 

Altijd bereikbaar, ook op onregelmatige tijden. Top service!

Rhandy de Wolf

Ontdek het comfort van een Quooker

Quooker installatie in

Leeuwarden en Friesland

Bij Van der Veen ZON ben jij aan het juiste adres voor gemak en luxe in de keuken met Quooker installatie in Friesland. Onze zorgvuldige installateurs plaatsen de Quooker in jouw keuken. Eventueel op hetzelfde moment als de installatie van zonnepanalen, airco, etc.

Van der Veen ZON is jouw betrouwbare partner in duurzaamheid. Wij helpen je met het leggen van goede zonnepanelen op jouw dak met de laatste technologieën voor de beste opbrengst. Ook helpen we je huis op andere manieren te verduurzamen met bijvoorbeeld isolatie, het plaatsen van een laadpaal of het waterzijdig inregelen van je CV.