Hybride warmtepomp installatie Leeuwarden

Verminder je gasverbruik tot wel 60%

30% subsidie

ISDE subsidiebedrag is verhoogt

€240-€600 besparing

gemiddelde besparing per jaar

Monoblock of split

wij installeren beide types

Uw woning sterk verduurzamen? 

Dan is en hybride warmtepomp een slimme keuze.

De juiste keuze voor uw hybride warmtepomp in Leeuwarden

Als u op zoek bent naar een hybride warmtepomp in Leeuwarden, dan helpen wij u graag bij het maken van de juiste keuze. Met een hybride warmtepomp bespaart u tot 60% op gas, maar hoeft u nog niet volledig gasloos te wonen.

Wij werken uitsluitend met hoge kwaliteit apparatuur en materialen. Zo bent u verzekerd van een zorgeloos duurzame woning. Bij de keuze voor een hybride warmtepomp kijken wij naar uw persoonlijke situatie en uw wensen. Zo zorgen we ervoor dat de hybride warmtepomp perfect past bij uw woning en uw energieverbruik in Leeuwarden.

Ontzorgen met kwaliteit en service voor uw hybride warmtepomp in Leeuwarden

Bij Van der Veen ZON staan kwaliteit en service voorop. Wij ontzorgen u volledig bij de installatie van uw hybride warmtepomp in Leeuwarden. Van advies en aankoop tot de installatie en nazorg, wij nemen alles uit handen. Daarnaast werken wij uitsluitend met hoogwaardige producten en zorgen wij voor een vakkundige installatie van uw hybride warmtepomp in Leeuwarden. Zo bent u verzekerd van een duurzame en energiezuinige oplossing voor uw woning in Leeuwarden.

Bespaar op uw energierekening

Een hybride warmtepomp is een apparaat dat aan je CV ketel wordt gekoppeld om gas te besparen. De hybride warmtepomp werkt op elektriciteit en kan je gasverbruik tot wel 60% verminderen. Hij werkt bijna altijd, tenzij de buitentemperatuur daalt tot onder het vriespunt. De hybride warmtepomp wordt gebruikt om je huis te verwarmen. De CV blijft je kraan- en douchewater verwarmen. Ook het milieu profiteert van je investering in een hybride warmtepomp. Na installatie gaat je CO2 uitstoot gelijk met 25% omlaag.

Een gemiddelde eengezinswoning verbruikt zo’n € 1.900 per jaar aan gas voor verwarming en warm water (1.700 m3). Met een hybride warmtepomp breng je dit terug naar zo’n € 1.345 per jaar (680 m3 voor gas en 1.900 kWh voor extra stroomverbruik). Je voordeel is dus zo’n € 555 per jaar op basis van berekeningen van de overheid in januari 2022.

De kosten van de installatie hangen af van welk type hybride warmtepomp je uitkiest. De keuze bepalen we samen met jou, door te kijken naar je budget en je woonsituatie. De gemiddelde investering is zo’n € 5000 voor een hybride warmtepomp. In combinatie met een nieuwe CV ketel is dit zo’n 7500 euro. Hiervan kun je na installatie zo’n 30% terugkrijgen met ISDE subsidie.

De terugverdientijd van een hybride warmtepomp hangt af van je verbruik, welk type hybride warmtepomp je hebt gekozen en je woonsituatie. Dit is gemiddeld zo’n 5 jaar voor een vrijstaande woning en 8 jaar voor een tussenwoning.


Onderhoud en garantie

Bij Van der Veen ZON vinden wij het belangrijk dat u jarenlang zorgenloos kunt genieten van uw hybride warmtepomp. Daarom bieden wij een uitgebreide garantie op onze producten en installatie  en kunnen wij het periodieke onderhoud voor u verzorgen. Zo blijft uw warmtepomp in optimale conditie en kunt u zorgeloos genieten van uw duurzame oplossing.

De voordelen van Van der Veen ZON

  • Persoonlijk advies op maat
  • Hoogwaardige producten van topmerken
  • Vakkundige installatie en nazorg
  • Uitgebreide garantie en onderhoudsservice
  • Bespaar op uw energierekening

Neem contact op voor uw hybride warmtepomp in Leeuwarden

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een hybride warmtepomp in Leeuwarden voor uw woning? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek en vrijblijvende offerte. Onze specialisten helpen u graag bij het maken van de juiste keuze en zorgen voor een vakkundige installatie van uw hybride warmtepomp in Leeuwarden. Bij Van der Veen ZON bent u verzekerd van kwaliteit en service voor uw hybride warmtepomp in Leeuwarden.